Netwerkinfrastructuur

De ruggengraat van uw computersysteem.

De netwerkinfrastructuur bestaat uit de hardware-elementen van uw computernetwerken. Het zorgt voor de fysieke verbinding van uw IT-apparatuur, waaronder uw computers. Om ervoor te zorgen dat het bedrijf goed presteert en de werknemers in het best mogelijke omstandigheden werken, ontwerpen wij voor u een snelle, stabiele en veilige netwerkinfrastructuur.

Nadat wij uw behoeften hebben bestudeerd, bouwen wij uw netwerk en testen wij het om de prestaties ervan te garanderen en eventuele bugs op te lossen. Wij gebruiken de meest geschikte middelen voor de configuratie van uw bedrijf en de verbindingen waarover u beschikt. Onze oplossingen kunnen bekabeld of draadloos zijn. Ons doel is de beste prestaties te verkrijgen en u in staat te stellen zich te verplaatsen zonder onderbreking van de verbinding.

Een nauwkeurige en gekwantificeerde analyse.

Indien u reeds over een netwerkinfrastructuur beschikt, voeren wij een audit uit om de zwakke punten ervan op te sporen en een efficiëntere functionele oplossing voor te stellen. We laten niets aan het toeval over. De locatie van de toegangspunten wordt zorgvuldig overwogen voor optimale efficiëntie.

Wij garanderen een beveiligde netwerkinfrastructuur, zodat uw gegevens in alle omstandigheden beschermd zijn. Het is voor ons ook van essentieel belang dat u van buitenaf verbinding kunt maken, zodat u kunt werken wanneer u in verplaatsing bent of telewerkt. Wij zetten een VPN-verbinding op die u extra beveiligde verbinding biedt.

Maak u nooit meer zorgen over uw computersysteem en werk op een transparante manier.

Ons team is altijd beschikbaar om uw netwerkinfrastructuur te onderhouden.