System
infrastructure

Het brein van uw onderneming

De computerserver is het centrale apparaat van uw informatiesysteem. Het is een krachtige computer waarmee u uw netwerk kunt delen met uw werknemers. Elk van hen heeft een eigen computer, maar software en bepaalde bestanden moeten worden gedeeld. Door alle computers op een centrale server aan te sluiten, vermijdt u opslag op pc's en tijdrovende overdrachten.

Wij helpen u bij het ontwerpen van het informatiesysteem van uw bedrijf en bij het kiezen van het juiste type server voor uw configuratie. De installatie van een server geldt vanaf twee computers en strekt zich uit tot een oneindig aantal. Onze oplossing omvat toegang op afstand tot uw bedrijfsnetwerk. U en uw werknemers kunnen toegang krijgen tot bestanden en software vanaf een externe locatie.

Centraliseer rekenkracht en data.

Bovendien is de server ook een waardevol hulpmiddel voor geplande back-ups. Uw gegevens zijn beschermd in geval van een computerfout of -ongeval (brand, kortsluiting, waterschade, enz.). Data recovery zorgt ervoor dat zowel uw meest recente als uw oudste bestanden worden hersteld.

Wij staan tot uw beschikking om het computersysteem van uw onderneming te ontwerpen volgens uw behoeften. Wij ontwerpen het vanaf nul, implementeren het en testen het om zeker te zijn van de levensvatbaarheid.

Maak je geen zorgen over je computersysteem en werk naadloos.

Onze dienst-na-verkoop is altijd beschikbaar om uw IT-systeem te upgraden naarmate uw bedrijf zich ontwikkelt.